Lukk

Pantry

Gaver og godbiter for alle dager og høytider

I Dimodas pantry finner du pantryproduktene som kan sees på og spises! Hos oss finner du fantastiske produkter i vakker innpakning som du kan skjemme deg bort med eller bruke til å lage den perfekte gaven til ham og henne.

Gaver til henne og ham

Hos oss finner du mange gaver til de som er interessert i interiørdesign. Med våre produkter fra Skafferiet kan du gjøre gavene dine enda mer personlige. Gi bort pent pakkede favorittgodterier som engelsk konfekt, harde karameller og sjokolade i forskjellige smaker og former sammen med en bolle. Eller te sammen med et av våre herlige tekrus eller jumbokrus. Salt i forskjellige smaksvarianter er også tilgjengelig å velge mellom. Marmelader i forskjellige smaker er tilgjengelige - hvorfor ikke gi bort syltetøy og ostebrett til de som elsker ost. Søtsaker og andre delikatesser til forskjellige høytider er også i vårt sortiment, som påskeegg, gløgg og pepperkaker. Perfekte gå-bort-gaver og innflytningsgaver, men også som takk til lærere, ledere og ansatte som du enkelt kan tilpasse. Skriv en personlig melding på et vakkert kort, eller la oss skrive meldingen din og send pakken direkte til mottakeren, du finner de vakre kortene våre her.

Skjem bort deg selv i hverdagen og høytiden

Like viktig som å sette pris på og rose andre er å gjøre det med seg selv. La deg nyte godbiter i hverdagen, men også på de forskjellige høytidene. Legg til en gylden kant i livet ditt ved å nyte dine favoritt søtsaker og andre godbiter som syltetøy, te og krydder.

Gode ​​drinker, søtsaker, te og krydder er stjernene i pantryet som virkelig er en luksus i livet. Våre utvalgte produkter til pantryet kommer fra Sockerbageriet i Helsingborg, Saga of Sweden og Klara & Co. Spiselig er også en verdsatt gave til de som allerede har alt!


Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 artikler 0 kr
Til kassen
14 dager åpent kjøp!
Trygg og sikker betaling.
certifierad ehandel